Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

MEKINRO O ODNOSU NOVAKA I GORANA: To ti je kao danas Ukrajina i Rusija, Ivanišević je sve belji, ali…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Marko Đoković, Dijana Đoković i Goran Ivanišević (Foto: Beta/AP)

Novak Đoković je osvojio 22. gren slem u karijeri i izjednačio se sa Rafaelom Nadalom u bici za najboljeg svih vremena. Srpski as ne zna za poraz na autralijskoj zemlji.


NEMAČKA: Kvota kladionice MaxBet na igru 3+ u meču Bajer – Dortmund je 1.53. Meč u Leverkuzenu počinje u 17:30.


Velike zasluge za uspehe Novaka Đokovića poslednjih godina ima i njegov trener Goran Ivanišević. Imala su njih dvojica raspravu tokom finalnog meča sa Stefanosom Cicipasom, a to je prokomentarisao legendarni Džon Mekinro. Amerikanac je podsetio na rat Srbije i Hrvatske 90-ih godina i uporedio sa situacijom u Ukrajini.

Goran je sam govorio da ima dobrog, lošeg i “ok” Gorana. On je sam ludovoa na ternu. Novak je baš kidisao na njega. Kosa mu je bila sve belja i belja kako je turnir odmicao. Pre nekoliko decenija dve zemlje su bile u ratu Srbija i Hrvatska, to je ko danas Ukrajina i Rusija. Danas videti njihov odonos, to je divno – rekao je Mekinro u Eurosportovom kutku.

Saradnja između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića počela je 2019. godine. Hrvat je veoma zaslužan za sjajan servis srpskog asa. Radom sa Hrvatom, Novak je do perfekcije doveo početni udarac. Da dobra saradnja potraje još dugo…

PREPORUČUJEMO:

ČUDO OD IGRAČA Novak Đoković podigao pehar u jakni s brojem 22: Najveća pobeda u mom životu! Idem da slavim sa srpskim navijačima

IZGUBIO ŽIVCE Novak žestoko psovao! Iznervirao ga neko na tribinama (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.