Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN Pobede bitne za samopouzdanje, a golovi će da dođu

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević (Foto: FK Crvena zvezda)

Fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili još jednu pobedu na pripremama u Antaliji, a šef stručnog štaba Miloš Milojević imao je mnogo razloga za zadovoljstvo posle minimalnog trijumfa nad Nefčijem.


EVROLIGA: U četvrtak od 20:05 igraju Makabi – Alba, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.35.


Dobro je da se utakmice pobeđuju zbog samopouzdanja, ali je bitnije da su igrači koji su bili na terenu 60 minuta pokazali da, iako rade kvalitetno i nije nimalo lako, mogu mentalitetom da se podignu na nivo i intenzitet koji nam treba. Dosta šansi smo stvorili, veliki broj igrača koji nije imao minutažu je igrao, tako da mislim da je i to dobro, imali su priliku da osete obavezu i odgovornost, a i uživanje igranja za Zvezdu – počeo je Milojević.

Veliki broj prilika imali su fudbaleri Crvene zvezde…

Svakako da me to raduje, a nadam se da će efikasnost doći. Bitno je da ulaze u šanse, a verujem da će biti efikasni kada to bude trebalo – u prvenstvu.

Posle utakmice, nema odmora, već istrčavanje deonica.

Svake pripreme su uvek najbolje pripreme kaže naš sportski direktor Mitar Mrkela i složio bih se s njim. Momci rade koliko treba, dobro, kvalitetno. Bitno mi je da imaju mentalitet i da veruju da treningom mogu da budu bolji. Takvi igrači su potrebni Zvezdi i takve igrače prihvatamo, a ko to ne može da isprati će sam otpasti. Rade kao što su navikli da rade u ekipi sa najvećim apetitima i ambicijama – podvukao je Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDINA DRUGA RECKA U TURSKOJ Motika doneo crveno-belima minimalac protiv Nefčija (VIDEO)

Polonara potvrdio: Pregovarao sam sa Zvezdom, ali… Imam odličan odnos sa Duškom Ivanovićem

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.