Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

MISTERIJA OKO PREZIMENA Reprezentativac Gabona sa brojem 12 je…

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Gejlor Kanga našao se i na zvaničnoj najavi utakimice Gabon - Gana, u dresu sa brojem 12 (Foto: Tviter)

Kao što je već poznato, dvojica fudbalera Crvene zvezde odmerili su pre tri dana snage u duelu svojih nacionalnih selekcija na Kupu afričkih nacija. Više sreće imao je Gejlor Kanga, čiji je Gabor pobedio Komorska ostrva, koja je predvodio El Fardu Ben.


Na meču Brajton – Kristal palas, naša kladionica nudi kvotu 2.55 za igru GG3+.


Kazali smo Kanga? Za nas to jeste prezime prvotimca crveno-belih, koje nosi i na dresu. Ipak, što se tiče oficijelnog sajta, ali i društvenih mreža Afričke fudbalske konfederacije, stvari stoje malo drugačije…

I za utakmicu sa Ganom, koja se igra ove subote, u dresu gabona sa brojem 12 najavljen je – Gejlor Kaku. Ljubitelji fudbala iz Srbije, posebno navijači Crvene zvezde, verovatno bi preleteli sastav i konstatovali, aha, ne igra Kanga… Pogrešno.

Jer, puno ime Zvezdinog prvotimca je Gejlor Kanga Kaku. Ovo poslednje se u Evropi negde izgubilo, pa ga mi znamo samo kao Gejlora Kangu, dok u selekciji Gabona igra kao Gejlor Kaku.

Uostalom, evo najave sastava Gabona za meč sa ganom na oficijelnom Tviter nalogu Kupa afričkih nacija…

RADNIK SVE JAČI Borko Duronjić treće zimsko pojačanje Surduličana

AKN Marokanci se ispromašivali, ali Ben je pred povratkom u Beograd

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.