Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NAPUSTIO VOJVODINU Vukadinović sa novim klubom juri Ligu šampiona!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Miljan Vukadinović nastavlja kerijeru u Kazahstanu (Foto: Starsport)

Jedan od najboljih fudbalera Vojvodine u prethodnoj sezoni Miljan Vukadinović otisnuo se u inostranstvo. On je prešao je u redove kazahstanskog Tobola.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Od 20 igraju TNS – Linfild, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.93. 


Vukadinović je dres novosadskog kluba nosio dve i po godine i za to vreme je sa Novosađanima Kup Srbije. Sada je potpisao za aktuelnog šampiona Kazahstana, i tako povećao broj Srba u tom klubu. Tobol sa klupe predvodi Milan Milanović, dok igrački kadar čine Zoran Tošić i Dušan Jovančić.

Vukadinović je u Tobolu zadužio dres s brojem 21, a debitantski nastup očekuje se već naredne nedelje kada će Tobol igrati revanš utakmicu protiv Ferencvaroša u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Vulin: Neću da dopustim da navijačke frakcije ugrožavaju građane na stadionima

PETI POTPIS Defanzivac iz Gruzije predstavljen na Čairu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.