Budimo u kontaktu

ENGLESKA

NAVIJAČI TOTENHEMA ZGROZILI JAVNOST Jedva ga oživeli, a oni mu sada spaljuju dresove! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Kristijan Eriksen ovakav potez navijača Totenhema nije zaslužio (Foto: Beta/AP)

Pre godinu dana Kristijan Eriksen kolabirao je na terenu usred utakmice Danske i Finske na Evropskom prvenstvu, a kasnije se ispostavilo da je imao srčani zastoj i da je samo zbog brze intervencije lekara i dalje živ.


KOPA LIBERTADORES: Od 2:30 iza ponoći igraju Boka juniors – Korintijans, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.80. 


Polako je počeo da se vraća treninzima, ali nakon što mu je ugrađen “pejsmejker” nije mogao više da igra u Italiji. Zbog toga je Inter raskinuo ugovor sa njim i prepustio ga Brentfordu, a za samo šest meseci Eriksen je pokazao da je i dalje veliki majstor fudbala i da može da igra za najveće klubove sveta.

Zato i ne čudi što je na korak od potpisa trogodišnjeg ugovora sa Mančester junajtedom, odnosno već ove nedelje posao bi mogao da bude ozvaničen i Eriksen će postati jedno od prvih pojačanja u eri Erika ten Haga.

Međutim, tome se ne raduju svi. Navijači njegovog bivšeg kluba Totenhema su besni i zbog toga su počeli čak da spaljuju dresove danskog fudbalera, nadajući se da će ga tako obeshrabriti i naterati da ne potpiše za Junajted nakon što je ostavio dubok trag u Spursima!

U dresu “pevaca” proveo je čak sedam sezona. Igrao je od 2013. do 2020. godine i pomogao im da dođu i do finala Lige šampiona, a potom je prešao u redove Intera u kome se nije baš snašao i koji je napustio zbog zdravstvenih razloga.

Mnogima nije jasno otkud toliki bes kod navijača Totenhema, koji bi trebalo da budu srećni što Eriksen uopšte može da igra, a ne može da se kaže ni da su dva kluba veliki rivali. Bilo je već igrača koji su prelazili iz Totenhema u Junajted, poput Kerika ili Berbatova. Ipak, ovo je možda i upozorenje Hariju Kejnu, ko zna?

PROČITAJTE JOŠ:

MITROGOL DOBIO DRUŠTVO Fulam doveo potomka Zvezdine legende

OSTAJE U BUDIMPEŠTI Iskusni vezista promenio klub

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.