Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NAŽALOST, POTVRĐENO Golman Malatije pronađen mrtav ispod ruševina (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Ahmet Ejup (Foto: FK Malatija)

Dugo je postojala nada da je Ahmet Ejup živ i da će neka od službi za spasavanje na terenu to i objaviti. Stizale su kontradiktorne vesti ali je, na veliku žalost, ipak stigla najgora informacija.


ITALIJA: Kvota kladionice MaxBet na igru 3+ u meču Salernitana – Juventus (20:45) je 1.90.


Ahmet Ejup, golman Malatije, pronađen je bez znakova života u ruševinama koje su ostale posle razornog zemljotresa u Turskoj. Ovu vest je potvrdio tehnički direktor Malatije, Jilmaz Vural, uživo na TV-u.

On je u suzama podelio vest koju niko nije želeo da čuje, a to je da je izvučeno beživotno telo Ejupa Turkaslana. Nije mogao da obuzda emocije, ali ni voditeljka koja se nadala da će ipak čuti lepe vesti da je on pronađen živ.

Kada je čula da je golman Malatije pronađen mrtav, samo je spustila glavu i spojila ruke, a zatim i sama nije mogla da obuzda suze.

Istovremeno, njegovu 28-godšnju suprugu su uspeli ranije da izvuku, dok je potraga za Ejupom tada nastavljena.

PROČITAJTE JOŠ:

ZAR I SAD NA TO MISLE Turska se trese, a Galatasaraj krenuo u šoping i doveo igrača za 20 miliona evra!

U sredu počinje prodaja ulaznica za utakmicu Partizan – Šerif

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.