Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NEJMAR U PONEDELJAK NA SUDU Tužilaštvo traži zatvorsku kaznu zbog milionske prevare!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Nejmar u ponedeljak mora da se pojavi na sudu u Barseloni (Foto: Printskrin)

Jedan od najboljih svetskih fudbalera koji je svakako i među tri najpopularnija igrača u ovom trenutku, mogao bi da završi u zatvoru zbog nepravilnosti pri transferu.


SP ZA ODBOJKAŠICE: Od 20 igraju Brazil – Srbija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Srbije 1.75. 


Brazilski reprezentativac i član Pari Sen Žermena Nejmar, u ponedeljak lično mora da se pojavi na suđenju u Barseloni, naveo je “Le Parizijen”.

Istraga njegovog prelaska iz Santosa u Barselonu traje već dugo, a francuski dnevni list navodi da tužilaštvo traži da fudbaler bude osuđen na dvogodišnju zatvorsku kaznu, uz novčanu od 10.000.000 evra u slučaju da ga Sud proglasi krivim.

Pored Nejmara, na suđenju moraju da se pojave njegovi roditelji, kao i Đozep Marija Bartomeu i Sandro Rosel, nekadašnji funkcioneri Barselone, kao i Odilio Rodrigez iz Santosa.

Brazilac je 2013. godine kao dvadesetjednogodišnjak prešao u Barselonu, a prema nekim navodima brazilskoj firmi DIS trebalo je da pripadne 40 odsto od transfera.

Upravo ta firma tvrdi da je prevarena, da je fudbaler prodat ispod cene i da je njoj pripalo znatno manje novca od onoga što je očekivano. DIS se nada da će svi učesnici “prevare” dobiti kaznu od četiri do šest godina uz visoku novčanu kaznu.

Konkretno za Nejmara firma koja tvrdi da je oštećena traži pet godina u zatvoru, dok advokat porodice tvrdi da konačnu odluku donosi brazilsko pravosuđe i da španski Sud ne može time da se bavi.

Ostaje da se sačeka presuda i da se vidi da li će i na koji način sve ovo da utiče na nejmarovo učešće na predstojećem Mundijalu u Kataru, gde je selekcija Brazila u grupi sa Srbijom.

PROČITAJTE JOŠ:

TRI TEŠKA GOSTOVANJA U SEDAM DANA “Delije” pozivaju na “mobilizaciju”

IMA I TOGA Sudija u Nemačkoj nokautirao igrača! Doduše slučajno, ali je bolelo… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.