Budimo u kontaktu

NEMAČKA

NEMCI NAJAVLJUJU NOVI ZEMLJOTRES Bajern u akciji, a meta je Haland!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Haland bi ovog leta mogao da krene stopama Levandovskog (Foto: Printskrin)

Erling Haland će ovog leta biti jedan od najtraženijih fudbalera sveta, a svetski giganti se otimaju o njega i pokušavaju na sve načine da ga privole da potpiše za njih.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Mančester sitija protiv Real Madrida (21:00) je 1.53.


Delovalo je da je sve dogovoreno između Halanda i Mančester Sitija, ali sada nemački Bild javlja da bi moglo da dođe do velikog preokreta i pravog fudbalskog zemljotresa u Nemačkoj.

Takav nije viđen osam godina, kada je Robert Levandovski prešao iz Dortmunda u Bajern. Gigant sa Alijanc arene je često umeo da zada Dortmundu žestok udarac dovođenjem najboljih igrača, poptu Levandovskog, Humelsa, Gecea…

Haland bi bio novi žestok udarac za “Milionere”. Kako Bild navodi, Haland se u martu sastao sa Hasanom Salihamidžićem i pričali su sat vremena na sastanku. Takođe, Oliver Kan se sastao sa Minom Rajolom, agentom koji zastupa Norvežanina.

Bajern očigledno želi da se osigura, jer su sve glasnije priče da bi Robert Levandovski ove sezone mogao da napusti klub. On inače ima ugovor do narednog leta, ali ne želi da ga produži, a očigledno bi Haland bio idealna zamena.

PROČITAJTE JOŠ:

STANKOVIĆ PRED ČUKARIČKI Bićemo još bolji nego u Topoli!

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA VAR u završnici Kupa Srbije!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.