Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U RUSIJI Penal, poništen gol, a u glavnoj ulozi Milan Gajić (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Medina šutira sa 11 metara, a Gajić je već duboko u šesnaestercu (Foto: Printskmrin)

U derbi utakmici 9. kola Premijer lige Rusije, CSKA je u Moskvi pobedio ekipu Krasnodara sa 4:1. Ipak, utakmice će da ostane upamćena po tome što je ekipa za koju su od prvog minuta zaigrali Milan Gajić i Saša Zdjelar imala čak tri penala, a posebno je interesantno ono što se događalo kada su Moskovljani treći put šutirali sa bele tačke.


Argentina: Na meču Banfild – Kolon, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru ug 3+.


U 61. minutu, pri vođstvu “Armejaca” od 2:1, sudija Ivanov pokazao je i treći put na belu tačku za domaći tim. Loptu je na penal namestio Medina, šutirao, golman Safonov je odbranio udarac, a na odbijenu loptu natrčao je Gajić i poslao u mrežu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde već je počeo da slavi, ali tada se oglasio VAR. Sudija Ivanov odgledao je snimak i odluka je glasila – nema gola, ponoviće se izvođenje penala! Osnova za ovakvu odluku je činjenica da je golman Safonov ranije napustio gol – liniju, pa je penal zbog toga ponovljen. I u CSKA mogu da budu srećni zbog takve odluke, jer da je što se golmana Krasnodara tiče sve bilo regularno, gol bi svakako bio poništen!

Naime, na snimku se jasno vidi da je Milan Gajić znatno ranije utrčao u šesnaesterac, bio je skoro dva metra unutar kaznenog prostora, a da njegov saigrač Medina nije ni šutirao sa bele tačke, što su signalizirali i igrači Krasnodara.

Gajiću se nije dalo da postigne prvenac u šampionatu Rusije, ali za njegovu ekipu ispalo je mnogo bolje što je penal ponovljen, jer je Medina u drugom pokjušaju bio precizan i doveo CSKA u vođstvo od 3:1, a na kraju je, kao što smo naveli, bilo 4:1 za “Armejce”.

Pogledajte  ovu nesvakidašnji situaciju.

PROČITAJTE JOŠ:

NORVEŽANIN BEZ OBEZBEĐENJA Haland opušteno šetao Mančesterom, a onda su ga spazili navijači Junajteda… (VIDEO)

ŠTUTGARTU BOD U MINHENU Bajern ne zna za pobedu, vezao i treći remi! Debakl Dortmunda u Lajpcigu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.