Budimo u kontaktu

NBA LIGA

NEZAUSTAVLJIVA MAŠINA Jokić upisao još jedan tripl-dabl

Bojan Brezovac

Objavljeno

,

Nikola Jokić (Foto: Beta/AP)

Košarkaši Denvera poraženi su prošle noći na svom terenu od ekipe Jute sa 125:102 i pored još jedne dobre partije Nikole Jokića koji je upisao još jedan tripl-dabl.


Na meču Milan – Specija, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru 1&3-5.


Juta je ovaj meč rešila u poslednjoj četvrtini u kojoj je Denver ubacio samo 14 poena, a kontrolu nad utakmicom preuzela je početkom te deonice dok je srpski centar bio na klupi.

Jokić je utakmicu završio sa 25 poena, 15 skokova i 14 asistencija za svoj osmi tripl-dabl u sezoni čime se izjednačio sa Raselom Vestbrukom, a ukupno 66 u karijeri.

Njega su najbolje pratili Aron Gordon sa 20 i Vil Barton sa 16 poena.

Jutu, koja je prekinula niz od četiri poraza, do pobede su vodili Donovan Mičel sa 31, Bojan Bogdanović sa 21 i Rudi Gober koji je upisao 18 poena i 19 skokova.

Džezeri sada imaju 29 pobeda i 14 poraza, a Denver skor 22/20.

Košarkaši Minesote slavili su na svom terenu protiv Golden stejta sa 119:99.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Karl-Entoni Tauns sa 26 poena i 11 skokova, Džejlen Novel je postigao 17, a Malik Bizli 16 poena.

U redovima Voriorsa, koji su igrali bez Stefa Karija, najefikasniji je bio Džordan Pul sa 20 poena, dok je Džonatan Kuminga dodao poen manje. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je za 15 minuta na terenu upisao šest poena i po jedan skok i asistenciju.

Hjuston je pobedio Sakramento u gostima sa 118:112, predvodjen Kristijanom Vudom koji je postigao 23 poena uz 14 skokova. Isti broj poena za pobednički tim je ubacio i Kevin Porter, dok se na drugoj strani istakao Badi Hild sa 27 poena.

SERIJA A Handanović sačuvao šampiona u Bergamu, na potezu su “rosoneri”

AKN Senzacija – Ekvatorijalna Gvineja pobedila Alžir i nanela mu prvi poraz posle 25 utakmica (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.