Budimo u kontaktu

ENGLESKA

NORVEŽANIN BEZ OBEZBEĐENJA Haland opušteno šetao Mančesterom, a onda su ga spazili navijači Junajteda… (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Erling Haland opušteno šeta ulicama Mančestera (Foto: Printskrin)

Erling Haland se ekspresno adaptirao na engleski fudbal i stil koji forsira Pep Gvardiola. Igra odlično na početku sezone, dao je već 12 golova u dresu Mančester sitija. Trese mreže i u Premijer ligi i u Ligi šampiona i pokazuje zbog čega je za njegovo obeštećenje Dortmundu plaćena velika suma novca.


Argentina: Na meču Banfild – Kolon, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru ug 3+.


Na terenu dominira, dok je i van terena oduševio mnoge. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi kako norveški napadač opušteno šeta ulicama Mančestera. Mnogi su ostali šokirani činjenicom da oko njega nije bio niko od pripadnika obezbeđenja, posebno kada se uzme u obzir da su tu i navijači Junajteda. I upravo su pristalice “crvenih đavola” primetile Halanda na ulici…

Halande, došao si u pogrešan deo Mančestera. Dođi kod nas sledeće sezone, u Junajted – dobacivali su mu iz automobila.

Na to je Erling dva puta dao identičan odgovor:

Vole me ovde.

Na snimku se čuje i glas još jedne osobe koja je kao i mnogi bila šokirana što tako opušteno šeta gradom bez obezbeđenja.

Zbog ovog poteza i ovakve šetnje dobio je Haland dodatno poštovanje navijača Junajteda, mada je teško da će moći ovako nešto da ponovi kada ljudi iz Sitija budu videli snimak. Inače, spekulisalo se da bi Haland mogao da dođe na “Old Traford”, ali je na kraju izabrao “Etihad” i po svemu viđenom napravio je pravi potez. Trese mreže kao od šale i ne planira da se zaustavi…

PROČITAJTE JOŠ:

NOVI IZAZOV Bivši srpski sudija dobio posao u Rusiji

RASTANAK JE BLIZU Bivši igrač Zvezde menja klub u Češkoj

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.