Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

Novo pojačanje stiže u Bar! Senegalac potpisao za Mornar

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Mihailo Pavićević (Foto: Starsport)

U Baru aktivno rade na sklapanju tima za narednu sezonu. Crnogorski tim od danas je jači za centra iz Senegala.


VIMBLDON, FINALE: Sve kvote kladionice MaxBet za meč Đoković – Kirjos pogledajte OVDE.


Posle tri igrača na bekovskim pozicijama, uprava Mornara rešila je da dovede pojačanje u reketu. Senegelski košarkaš, Šeik Mbake Diong, potpisao je ugovor sa ekipom iz Bara.

Dvedesettrogodišnji igrač je u sezoni za nama nosio dres UCF Najtsa-a u NCCA ligi. On je za univerzitetski tim iz Orlanda u proseku beležio 6.9 poena uz 6 skokova po meču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK MORNAR Barsko zlato (@kkmornarbar)

Pre Senegalca, ugovore sa ekipom Mornara potpisali su Petar Vujačić, Marko Kovačević i Deron Fets Rasel. “Ponos Bara” pored pomenutih igrača u timu ima još i Vladimira Mihailovića, Marka Jeremića, Miliju Mikoviću, kao i Gligorija Rakočevića.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve tajne Vimbldona

PRED MEČ SA RADNIČKIM Crveno-bela “desetka” dobija dva priznanja

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.