Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

NOVO ZLATO ZA SRPSKI DUBL Mitro i Marojević šampioni sveta u tekbolu! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Nikola Mitro i Bogdan Marojević odbranili svetsku titulu u Tekbolu (Foto: Instagram)

Prelepa vest došla je iz nemačkog grada Nirnberga gde se održava Svetsko prvenstvo u tekbolu. Nikola Mitro i Bogdan Marojević osvojili su novu zlatnu medalju u dublu, pošto su u finalu savladali mađaraki par Adam Bako i Adam Blažovič sa 2:1 (12:9, 11:12, 14:12)!


Na meču Španija – Nemačka, naša kladionica nudi kvotu 3.10 za igru GG2.


Odlično je srpski dvojac odigrao prvi set i dobioo ga sa tri poena razlike. U drugom delu vodila se velika borba i malo je nedostajalo da Mitro i Marojević do zlata stignu rezultatom 2:0. Ipak, uspeli su Mađari da se iščupaju, pa je igran i treći set. Vodila se takođe velika borba, a pošt je reč o odlučujućj deonici igralo se na razliku.

Srpski dvjac imao je više koncentzracije, a pokazali su Mitro i Marojević i istinsku klasu u odlučujućim trenucima. Dobili su treći set sa 14:12, samim tim meč sa 2:1 i poleteli jedan drugom u zagrljaj kako bi proslavili novo zlato.

Ponosni sponzor tekbol reprezentacije Srbije je kompanija MaxBet.

Podsetimo, Marojević i Mitro su prošle godine osvojili zlato na Svetskom prvenstvu u Gljivicama (Poljska).

Bronzanu medalju su osvojili Apor Đorđideak i Sabolč Ilješ iz Rumunije koji su savladali Brazilce Feraza i Benta sa 2:0 (12:11, 12:10).

Pogledajte kako je izgledala završnica finalnog meča.

PROČITAJTE JOŠ:

PORUKA STOJKOVIĆA Osmeh se vratio posle oporavka igrača! Kostić ce biti u timu

ČUDESNA POBEDA Maroko izbio na prvo mesto! Belgijanci nisu znali šta ih je snašlo (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.