Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

OPA! PROBLEMI U RAJU Sad ni njima ne valja! Trener Al Nasra kritikovao Ronalda!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Razočarani Ronaldo posle eliminacije iz Superkupa Saudijske Arabije (Foto: Beta/AP)

U finalu Superkupa Saudijske Arabije u nedelju će igrati Al Feiha, ekipa trenera Vuka Rašovića, golmana Vladimira Stojkovića i napadača Milana Pavkova, protiv Al Itihada, kluba koji je priredio veliko iznenađenje i eliminisao Al Nasr, klub koji je nedavno pojačan Kristijanom Ronaldom.


FA KUP: Od 21 igraju Mančester junajted – Reding, a u kladionici MaxBet je kvota na igru 0-3 golova 1.78.


Bila je to tek druga zvanična utakmica slavnog Portugalaca za bogati klub iz Saudijske Arabije, ali nije protekla onako kako su on i njegovi novi poslodavci priželjkivali.

Al Nasr je poražen sa 3:1, a trener Rudi Garsija za poraz je indirektno optužio prvu zvezdu tima:

Jedna od stvari koja je promenila tok meča bila je propuštena prilika Kristijana Ronalda u prvom poluvremenu – rekao je francuski trener novinarima posle meča.

Kristijano Ronaldo još uvek čeka na prvi zvaničan gol u dresu novog kluba. Naredni meč igra u petak 3. februara, u gostima protiv Al Fateha.

PROČITAJTE JOŠ:

PETRIĆ POSLE PRIPREMA Dijabatea sam hteo da sklonim zbog kašnjenja, želeo sam potpis Jojića, ali…

FA KUP Fulam 12 puta šutnuo u gol Sanderlenda, ali na kraju samo remi (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.