Budimo u kontaktu

ABA LIGA

OŠTAR UDARAC MIJAILOVIĆA NA TRINKIJERIJA I “EKSEL TABELE”: Tetoviran grb Partizana na srcu? Mora da ti je izbledeo kad si nam vrbovao igrača!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Ostoja Mijailović udario na Trinkijerija i Zvezdu (Foto: Starsport)

Ljubav između Partizana i Andree Trinkijerija bila je kratkog daha. Mada Italijan i danas poručuje da su mu crno-beli u srcu, uprava kluba mu ne veruje.


ABA LIGA: Od 17 igraju Igokea – Studentski centar, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.25. 


Andrea Trinkijeri je rekao da mu je grb Partizana tetoviran u srcu. Brzo je stigao odgovor predsednika Partizana Ostoje Mijailovića. On je podsetio navijače na radnje Italijana iza leđa kluba.

Zapitao sam se na trenutak da li je ta tetovaža izbledela kada su, recimo, odvodili Ognjena Jaramaza da potpiše ugovor za Bajern Minhen dok je imao važeći ugovor sa Partizanom, u trenutku kada se klub borio za opstanak. Dakle ‘vrbovati’ najvažnijeg igrača u toku sezone kada se klub bori za opstanak, da mu odagnate misli i razmišljanja u vaš klub, a u isto vreeme se klub bori sa najtežim trenucima možda i od osnivanja. Mislim da je sve to lažno što je rečeno od strane njega – rekao je Ostoja Mijailović za “Blic”.

Italijanski trener je Ostoji Mijailoviću pružio lažnu ruku dogovora u vreme kada je harao “nevidljivi neprijatelj”.

U sezoni kovida, klub je na zahtev tadašnjeg trenera potpisao dugogodišnji ugovor sa svim igračima, a i sam trener je imao zagarantovan ugovor. Kada je Vlada Srbije donela odluku da nema posete na utakmicama zbog izbijanja pandemije virusa korona, a nama 30 odsto prihoda zavisi od prodaje ulaznica, uprava Partizana je ponudila svim igračima privremeno smanjenje postojećih ugovora od 10 do 20 odsto, a da onda, ukoliko bismo izborili plasman u Evroligu, kao nagradu vrati tih 10 ili 20 odsto i da im kao nagradu da ukupno 30 odsto u odnosu na ono što su imali na početku sezone. Na to je meni tadašnji trener pružio ruku, dao mi do znanja da je to korektno, pa sam smatrao da je bilo dogovoreno. Naravno, to je bila lažna ruka i samo su tražili malo vremena da napuste klub i odu u drugu ekipu. To je jedina istina koja je sada neka engima o kojoj on priča, kao i neki naši navijači.

Ostoja Mijailović je govoreći o finansijama potkačio Nebojšu Čovića, prvog čoveka Crvene zvezde.

Selidba iz Arene u Pionir nam je pokvarila finansijski plan za ovu godinu. Kada igramo u Pioniru, nama je skuplja organizacija utakmica od prihoda koje ostvarimo u toj hali. Atletsko svetsko prvenstvo, koje je bilo važno za našu zemlju, omelo nas je da ostvarimo prihode u protekla tri meseca od utakmica, u odnosu kada ih igramo u Areni. Mi se ne služimo lažnim eksel tabelama. KK Partizan je ponosan na članove Upravnog odbora, najbolje srpske privrednike koji su od prvog do poslednjeg sponzori kluba – rekao je Mijailović i dodao:

Uvek smo bili i bićemo zahvalni na tome koliko nam država pomaže. Nekada je to bilo manje, nekada više, ali je uvek bilo korektno i hirurški precizno. Naš gradski rival dobija daleko veću pomoć od države u odnosu na nas, ali je to potpuno opravdano, s obzirom na to da igraju viši nivo takmičenja koji automatski zahteva i veće finansije. Ali on ima i daleko manje prihode, jer ima mnogo manju posetu na utakmicama, tako da nemaju prihode kao što ih imamo mi od ulaznica. Mi se ne ljutimo zbog toga, ali želeo bih da istaknem jer je ovo činjenica.

Marjanović se upisao u strelce posle mesec i po (VIDEO)

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.