Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OSTOJA MIJAILOVIĆ SE OBRATIO FUDBALERIMA Ovo je njegova poruka igračima i stručnom štabu Partizana!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Prvi čovek JSD Partizan Ostoja Mijailović (Foto: Starsport)

Prašina koja se podigla između uprave JSD Partizan i čelnika fudbalskog kluba i dalje se nije spustila. Trener fudbalera kluba iz Humske, Gordan Petrić, ispričao je na konferenciji za novinare da je morao i igračima da objasni šta se to dešava u crno-beloj porodici.


Na meču Norveška – Srbija, naša kladionica nudi kvotu 3.20 za igru X2&3+.


Ubrzo se javio i novi predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović i poslao poruku podrške treneru Petriću i fudbalerima.

Želim da igračima i stručnom štabu Partizana pružim punu podršku u svim mečevima koji ih očekuju narednih nedelja i meseci! JSD Partizan je jedna porodica i neupitna je činjenica da se moramo držati zajedno u borbi za uspeh! Nažalost, pojedincima je borba za fotelju preča od svega, ali tome se mislima i srcem moramo odupreti – rekao je Ostojić.

Zatim je dodao:

Momci, Gordane… Samo napred! Verujemo u vas i nadamo se da ćete nam na terenu doneti mnogo razloga za radost! Svi k’o jedan, za Partizan – poručio je Mijailović preko društvenih mreža.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentinac otkrio da nije razgovarao sa zvezdom Pari Sen Žermena

Son presudio protivniku Srbije

 

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.