Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OŠTRO OSUĐUJE Iliev: Zli jezici su pogrešili! Prestanite da unosite nemir u našu porodicu

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Ivica Iliev (Foto: Starsport)

“Parni valjak” polako pali motore! Crno-beli otputovali su u Sloveniju na pripreme gde će danas da odmere snage sa ekipom Kluža.


PRIJATELJSKA UTAKMICA: Partizan će od 17:30 da odmeri snage protiv Kluža, a kvota na pobedu crno-belih u MaxBet kladionici je 2.15.


Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, govorio je na promociji Patrika Andradea o ljudima koji unose nemir u redove “parnog valjka”. Dolazak reprezentativca Zelenortskih Ostrva okarakterisao je kao ispunjenje njegove najveće želje u ovom prelaznom roku.

– Veliko mi je zadovoljstvo da predstavim novo pojačanje igrača kog smo dugo čekali i učinili i moguće i nemoguće da ga sada dovedemo. Podigli smo lestvicu i želimo da nastavimo u tom ritmu, Patrik je igrač koji nam je potreban za najviše ciljeve i igrač koji je bio najveća želja ovog prelaznog roka. Primarni cilj i pozicija koja treba da donese prevagu i, možda ono što nam je nedostajalo.

Od novajlije u klubu iz Humske ima velika očekivanja.

– Imam velika očekivanja od njega i ona su takva da verujem da će on biti jedan od najbitnijih igrača našeg kluba. Ono što me izuzetno raduje je to da pravi razliku u evropskim okvirima i prošlogodišnje učešće u Ligi konferencija njegovog kluba je bilo fantastična, pogotovo kada je on u pitanju. Po nekim anketama, on je bio u idealnom timu Lige konferencija. Poseduje karakter pobednika. Uz sve ostale kvalitete, koje ćete tek upoznati, to je ono što ga najviše krasi.

Iliev je oštro osudio priče da je Patrik “pikirao” Nathovu šesticu, zbog čega bi Izraelac bio primoran da uzme dres sa brojem deset.

– Kao i mnogo puta do sada, zli jezici su pogrešili i nadam se da će prestati to da rade i da unose nemir u našu porodicu. Po ko zna koji put se pokazalo da te kuloarske priče nisu istinite.

PROČITAJTE JOŠ:

Glavobolja za Pešića? Košarkaš Partizana mora na operaciju!

“VEČITI” NE DOLAZE U OBZIR Braun pred potpisom za novi klub!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.