Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

OVO SU POTENCIJALNI RIVALI PARTIZANA Crno-beli mogu na Lacio, ali jedan klub navijači posebno priželjkuju!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Natho i njegovi saigrači imali bi ogroman motiv protiv AEK-a iz Larnake (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana plasirali su se u šesnaestinu finala Lige konferencija, remijem protiv Slovačkog 1:1. Crno-beli su na kraju sa 9 bodova zauzeli drugo mesto u grupi i igraće na proleće u eliminacionoj fazi Lige konferencija.


Nemačka: Na meču Borusija Menhengladbah – Štutgart, naša kladionica nudi kvotu 3.40 za igru 1-1.


Da su pobedili Čehe, crno-beli bi bezbrižno očekivali osminu finala ovog takmičernja, ali će do tog stepenika, kao i prošle godine, morati zaobilaznim, odnosno dužim putem.

Posle spuštanja zavese na takmičenje po grupama u Ligi Evrope, znaju se i potencijalni rivali crno-belih. Partizana će da igra protiv jednog od osam trećeplasiranih timova koji dolaze iz Lige Evrope.

Ovo su potencijalni rivali Partizana: Bodo Glimt, AEK Larnaka, Ludogorec, Braga, Šerif, Lacio, Karabag i Trabzon.

Partizan će na žrebanju biti nosilac što znači da će revanš utakmicu igrati na svom stadionu.

Svakako najatraktivniji protivnik je rimski Lacio za koji nastupa srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić, ali je ova ekipa, uz portugalsku Bragu, svakako najnepoželjniji rival. Ima međutim i klubova koji bi bili idealni, a navijači crno-belih sigurno imaju jednu istu želju.

Naime, sigurno bi svi voleli da crno-beli ponovo za rivakla dobiju AEK iz Larnake i da se revanširaju za letošnju elinminaciju iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Među poželjnijim rivalima svakako su norveški Bodo/Glimt pa i Šerif koji više nije ona ekipa iz prethodne sezone.

Utakmice šesnaestine finala Lige konferencije su na programu 16. i 23. februara, ali crno-beli neće dugo čekati da saznaju ime rivala. Žreb za šesnaestinu finala Lige konferencija na programu je u ponedeljak, 7. novembra.

PROČITAJTE JOŠ:

Petrić: Neću da skačem jer smo prezimili u Evropi

Murinjo preživeo Ludogorec, Braga se uzalud nadala

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.