Budimo u kontaktu

EVROKUP

PARTIZAN SVE MELJE U NOVOJ GODINI Hamburg nije znao šta ga je snašlo u Pioniru

Bojan Brezovac

Objavljeno

,

Igrači Partizana (Foto: Starsport)

U Novoj godini Partizan još uvek ne znam za poraz. Izabranici Željka Obradovića izgledaju fantstično na svakom meču, a sada su posebno zablistali protiv Hamburga. Nemački tim je donekle namučio crno-bele na početku ove sezone, ali sada nije bilo ni probila neizvesnosti. Sve je bilo jasno već u prvoj deonici, a crno-beli su na kraju slavili sa ubedljivih 102:77.


Na meču Brajton – Čelsi, naša kladionica nudi kvotu 3.35 za igru 2&2-3.


Šta reći o utakmici u kojoj Partizan već u prvoj deonici ubaci 34 poena i stekne 20 poena prednosti. Jasno je bilo svima na parketu da je razlika u kvalitetu ogromna i da je samo pitanje kojom razlikom će crno-beli na kraju slaviti. Bilo je plus 25!

Ekipa Željka Obradovića je tako ostvarila osmu pobedu u Evrokupu i nastavila borbu za prvo mesto pred plej-of. U skoro perfektnom meču na obe strane terena je zabeležen peti uzastopni trijumf u 2022. godini (Zadar, Split, Trento, Derbi).

Na polovini grupne faze Evrokupa, Partizan je drugi na tabeli grupe A sa skorom 7-2, dok je Hamburg ostvario četiri pobede i pet poraza.

Partizan sada čekaju nova dva meča u dva dana. Prvo protiv Mege (četvrtak), pa sa Cibonom (subota).

EVROKUP, 10. kolo

Utorak

Grupa A

Lijetkabelis – Slask 88:65

Partizan – Hamburg 102:77

Huventud – Trento 82:65

Grupa B

Venecija – Burg 78:81

Sreda

Grupa A

20.00 Andora – Lokomotiva Kubanj

20.30 Bulonj – Turk Telekom

Grupa B

18.30 Promiteas – Valensija

19.00 Budućnost – Ulm

20.30 Cedevita Olimpija – Gran Kanarija

Odloženo

Virtus Bolonja – Bursa

Standings provided by SofaScore LiveScore

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.