Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PET POGODAKA U METU I JEDAN PROMAŠAJ Ako želiš dobro strano pojačanje pozovi Grofa…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miodrag Grof Božović pomaže Zvezdi (Foto: Starsport)

Stranci moraju da donose rezultat i budu prevaga. Dešavalo se da pojedinci ne mogu da ispune zadatke Crvene zvezde. Neki se nisu uklopili ili je u pitanju kvalitet koji je potreban za veliku scenu.


ARGENTINA: od 20:30 igraju Platense – Sarmijento, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.15. 


Ipak, odličnu procenu pogotovo sa trzišta Rusije imao je bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović. Za vreme njegovog skoro dvogodišnjeg mandata došli su Hugo Vijeira, Mičel Donald, Damjan Le Talek i Gelor Kanga. Četvorka koja je u potpunosti pogodak, a vezista iz Gabona je i u drugom mandatu oslonac tima Dejana Stankovića. Jedini koji se nije uklopio u sistem bio je štoper Tomas Fibel, ali je posle šest meseci napustio klub.

Zasluge popularnog Grofa je dolazak Ričmonda Boaćija, a angažovanje Kingsa Kangve je aminovao. Poznaje reprezentativca Zambije u dušu, sarađivali su prošle sezone u Arsenalu iz Tule.

Utisak veziste protiv Brava u petak bio je odličan i jedan je od zaslužnih za preokret rezultata kao i dvostruki strelac Rišairo Živković. Šef struke često mora da izabere adute, a Miodrag Božović je pokazao da ima odličnu procenu.

PROČITAJTE JOŠ:

ANALIZA SELEKTORA JOVIĆA Na najbolniji način smo saznali šta u fudbalu znače prekidi

UTISCI POSLE PRVE ZVEZDINE PROVERE Kangva bi mogao da “opravda” svoje ime, rano je za Rišaira, Bakajoko ponovo diše

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.