Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Petrić: Zadovoljan sam, ali ovo moramo odmah da zaboravimo! Rastavac: Previše poklona za ovakvu utakmicu

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Pozdrav trenera Vojvodine i Partizana, Rastavca i Petrića (Foto: Starsport)

Partizan je kiksnuo u Kupu Srbije, ali su njegovi igrači reagovali na zaista dobar način i u jednoj od najboljih partija ove sezone deklasirali su Vojvodinu u derbiju 13. kola Superlige Srbije – 4:1.


ŠPANIJA 1 Rajo Valjekano u ponedeljak dočekuje Elče, a kvota naše kladionice na “keca” je 1.75.


Trener crno-belih Gordan Petrić nije, međutim, želeo da ocenjuje da li je ovo bilo i najbolje izdanje njegovog tima od početka sezone.

Ne opterećujem se da li je najbolja partija ili ne, važno mi je da su momci odradili posao kako treba. Pre golova smo mogli da damo još dva gola. Zadovoljan sam kako su momci odradili posao, u četvrtak je novo dokazivanje. Ovo treba da se zaboravi – rekao je Petrić za TV Arena sport.

Fizički izgled igrača crno-belih je posledica dobre atmosfere, smatra strateg kluba iz Humske ulice.

Kad sve ide kako treba, izgleda da su i igrači spremni. Međutim, oni su bili u nervozi kad sam došao i to je uticalo na igru i njihov izgled. Igrači su sada rasterećeni i igraju dobro – objasnio je Petrić.

Trener Novosađana Milan Rastavac imaće mnogo toga da kaže svojim igračima.

Previše poklona za jednu ovakvu utakmicu. Imali smo sijaset grešaka u prvom delu što je Partizan kaznio, uz to smo imali crveni karton. Kasnije nismo uspeli da uradimo nešto više – bio je kratak Rastavac.

PROČITAJTE JOŠ:

SILNI CRNO-BELI Partizan zgromio Vojvodinu i pun samopouzdanja putuje u Keln! (VIDEO)

UZALUD ZABRANE Đoković pomera granice i kada propušta turnire! Ovo još niko nije uspeo

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.