Budimo u kontaktu

KATAR 2022

PLAĆEN DANAK MUNDIJALU Još jedna reprezentacija traži novog selektora

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Česlav Minhevič (Foto: Printskrin)

Za određeni broj selektora, Mundijal u Kataru bila je labudova pesma na klupi. Poslednja u nizu informacija tog tipa stigla je ovog četvrtka iz Poljske.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Crvene zvezde protiv Olimpijakosa je 5.20.


Naime, Fudbalski savez Poljske neće produžiti ugovor sa dosadašnjim selektorom Česlavom Mihnevičem, sa kojim saradnja zvanično prestaje 31. decembra, saopštio je fudbalski savez ove zemlje. Mihnevič (52) je bez posla ostao posle analize učinka reprezentacije na Svetskom prvenstvu gde je Poljska došla do osmine finala, a tada je eliminisana od Francuske (1:3).

U saopštenju Savez navodi da je Mihnevič preuzeo dužnost u teškom trenutku i postigao određeni uspeh plasmanom u nokaut fazu Svetskog prvenstva, prvi put posle 36 godina.

Za to, Česlav Mihnevič zaslužuje zahvalnost – rekao je predsednik Fudbalskog saveza Poljske, Cezari Kuleša.

Mihnevič je postao selektor poljskog nacionalnog tima krajem januara ove godine i reprezentaciju je posle baraža odveo na Mundijal u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ:

TEŽAK UDARAC ZA “DELIJE” Oglasio se menadžer Dragovića i otkrio cilj svog klijenta…

BIĆE “VRUĆE” Stižu srbomrsci! Šaćiri i Džaka gostuju u Novom Sadu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.