Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PLUS ZA SPORTSKI SEKTOR Mrkela: Sa Marinom smo mnogo jači!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Mitar Mrkela posle četiri godine ponovo predstavio Marka Marina (Foto: FK Crvena zvezda)

Crvena zvezda je obezbedila značajno pojačanje. Na mesto šefa skauting službe je postavljen bivši as Marko Marin, a izuzetno zadovoljan zbog dolaska novog saradnika bio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.


LIGA NACIJA: Od 20:45 igraju Albanija – Izrael, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.30. 


Pre nekoliko godina sam Marka Marina predstavio kao igrača i tada sam rekao da sam siguran da je to jedno veliko pojačanje za nas. Isto tako sam sada siguran da će Marko Marin u novoj ulozi šefa skautske službe biti veliko pojačanje za Zvezdu – kaže sportski direktor Mitar Mrkela.

Zvezda je poslednjih godina dominantna na domaćoj sceni, a povratak na Marakanu nekadašnjeg reprezentativca Nemačke, sada u drugoj ulozi, iskorak je napred.

Mi smo poslednjih nekoliko godina ostvarivali sjajne rezultate, bili smo svake godine sve bolji i bolji, ali i u ovoj pauzi između dva prvenstva želimo da se pojačamo i igrački i organizaciono. Marko Marin je veliko ime evropskog i svetskog fudbala, čovek sa velikim iskustvom i siguran sam će biti ogromno pojačanje i da će Crvena zvezda sa njim biti mnogo jača – istakao je Mrkela.

PROČITAJTE JOŠ:

POVRATAK Marko Marin dobio funkciju u Crvenoj zvezdi

OTKRIVENO Milošević nije mogao u Partizan zbog 310.000 evra!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.