Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POBEDA DNJEPRA Saznali da će možda na Partizan pa se razgoropadili (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Dnjepra pripremaju se u Sloveniji (Foto: FK Dnjepar)

Partizan je saznao ko mu je sledeći rival u kvalifikacijama Lige Evrope, ako svoju prvu prepreku preskoči, a taj potencijalni suparnik, Dnjepar, nedugo posle žreba odigrao je prijateljsku utakmicu.


LIGA ŠAMPIONA Makabi Haifa u sredu od 19.00 dočekuje Apolon, a kvota naše kladionice na poobedu domaćina je 1.58


Podsetimo, ako prebrodi evropski dvomeč u trećem kolu kvalifikacija Lige Evrope sa kiparskim AEK-om iz Larnake (prva utakmica se igra ovog četvrtka na Kipru, od 17.30), Partizan će igrati protiv Dnjepra.

Zbog stanja u Ukrajini, Dnjepar će biti domaćin crno-belima ili Kipranima na neutralnom terenu, a priprema se u Sloveniji gde je u utorak bio prilično ubedljiv.

Protiv lokalnog kluba Beltinici, Ukrajinci su pobedili sa 3:0. Strelci su bili Zaler (autogol u 42. minutu), Nazarenko u 66. i Gorbunov u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

PROČITAJTE JOŠ

OČEVIM STOPAMA Sin Partizanove legende blizu selidbe u Barselonu!

Prvi intervju Brauna kao Španca: Odrastao sam gledajući ovaj tim sa Pauom i Markom Gasolom! (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.