Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Prvotimac Partizana pred potpisom u Poljskoj!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Aleksandar Šćekić nastaviće karijeru u Poljskoj (Foto: Starsport)

Na pomolu je prvi odlazak iz Partizana ove zime, odlazak koji je MaxBet sport najavio nedavno. Jedan od najstandardnijih fudbalera Partizana u jesenjem delu sezone, Aleksandar Šćekić, prvi je fudbaler koji će napustiti klub u zimskom prelaznom roku.


LA LIGA Espanjol dočekuje Betis, a kvota naše kladionice na pobedu gostiju je 2,35.


O intetresovanju Zaglebja od ranije se zna, a sada je reprezentativac Crne Gore dogovorio je sve detalje sa ovim klubom iz Poljske sa kojim bi u toku današnjeg dana, najkasnije u subotu, trebalo da potpiše trogodišnji ugovor.

Klub iz Humske je nedavno dao Šćekiću odrešene ruke u potrazi za novom sredinom, jer je protekle zime fudbaler izašao u susret klubu i obnovio ugovor iako je već tada mogao da napusti crno-bele.

Šćekić je pojačao Partizan 2018. godine, a Zoran Mirković ga je “snimio” u reprezentaciji Crne Gore! Crno-beli su ga tada platili 100.000 evra turskom Genčlerbirligiju što je bilo iznenađenje, i to u poslednjim danima prelaznog roka.

OGLASILA SE SNEŽA BORJAN Zvezdin kapiten šokirao suprugu! (VIDEO)

POPUŠTANJE MERA NA OSTRVU Novak i bez vakcine dobrodošao na Vimbldon!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.