Budimo u kontaktu

UEFA

PREDSEDNIK UEFA STIŽE U BEOGRAD Čeferin u četvrtak i petak gost FSS-a, a ima i poseban povod

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Selektor Dragan Stojković srešće se sa Aleksandrom Čeferinom u "kući fudbala" u Staroj Pazovi u petak (Foto: Privatna arhiva)

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin boraviće u četvrtak i u petak u Beogradu, kao gost FS Srbije, preneo je Sportski žurnal. Prvi čovek evropske “kuće fudbala” doći će u Beograd sa Zoranom Lakovićem, nekadašnjim generalnim sekretarom FSS, koji je direktor Nacionalnih asocijacija UEFA.


KUP BRAZILA: U ponoć igraju Atletiko – Gojas, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.83.


Povod Čeferinovog dolaska u Srbiju je promocija knjige o njegovom ocu, čuvenom advokatu Petru.

Slovenac će se u petak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi posvetiti razgovorima sa zamenikom predsednika FSS Nenadom Bjekovićem, generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem, selektorom A reprezentacije Srbije Draganom Stojkovićem i direktorom A reprezentacije Stevanom Stojanovićem.

Predsednik UEFA prethodno je bio u Beogradu krajem 2019. godine, kada je govorio na proslavi povodom 100 godina fudbala u Srbiji, koja je održana u Narodnom pozorištu.

PROČITAJTE JOŠ:

LEKCIJA ENGLEZA Srbija pretrprela debakl na EP u Slovačkoj, visi plasman u polufinale (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.