Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PREMIJER LIGA “Građani” rutinski, “sveci” očerupali “pevce”, goleada u Birmingemu (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Mančester siti nastavlja pohod ka tituli. “Građani” su pobedili na svom stadionu ekipu Brentforda, a u preostalim utakmicama bilo je dosta uzbuđenja. Sautempton je iznenadio Totenhem u sred Londona, dok su Aston Vila i Lids odigrali vatreni remi.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Oklahoma – Toronto biti ubačeno više od 204 poena.


Lider je, reklo bi se, rutinski izašao na kraj sa Brentfordom, iako se na prvi gol čekalo celih 40. minuta. A i on je stigao tek sa bele tačke, strelac je bio Mahrez.

U drugom poluvremenu “građani” su kontrolisali utaikmicu, mada su i gosti pokušavali da pomrse konce velikom favoritu. To se ipak nije dogodilo, a kada je u 69. minutu De Brujne postigao i drugi gol za Mančester siti, bilo je jasno da bodovi ostaju lideru Premijer lige.

Veliki trijumf ostvario je i Sautempton, koji je na gostovanju slavio protiv Totenhema. Poveli su “pevci” autogolom Bednafreka već u 18. minutu, ali je Broja ubrzo vratio egal.

U nastavku ponovo Totenhem vodi, strelac je u 70. minutu bio Son Min, ali “sveci” se nisu predavali, pa su za svega tri m inuta, od 79. do 82. postigli dva gola, preokrenuli rezultat, izdržali i osmominutnu nadoknadu i slavili. Pobedu su Sautemptonu doneli Elionisu i Adams golovima pred kraj meča.

Goleada i u Birmingemu, gde su navijači u duelu Aston Vile i Lidsa videli pet golova već u prvih 45 minuta! Poveo je Lids, da bi Vila zatim stigla do 3:1, ali je Džejms svojim drugim golom u drugom minutu nadoknade ostavio nadu gostima. I u 63. minutu Ljorente postiže treći gol za Lids, gol vredan boda na gostovanju na Vikla Parku.

Norič i Kristal Palas podelili su plen. Domaći su pobveli već u 1. minutu golom Pukija, a izjednačio je Zaha u 60. minutu. Samo tri minuta kasnije isti igrač promašio je penal, pa su gosti otišli iz Noriča samo sa bodom na svom kontu.

PREMIJER LIGA, 24. kolo

Sreda

Mančester siti – Brentford 2:0 (1:0)

(Mahrez pen 40, De Brujne 69)

Norič – Kristal Palas 1:1 (1:0)

(Puki 1 – Zaha 60)

Totenhem – Sautempton 2:3 (1:1)

(Bednarek ag 18, Son Min 70 – Broja 23, Elionusi 79, Adams 82)

Aston Vila – Lids 3:3 (3:2)

(Koutinjo 30, Remzi 38, 43, Konsa ck 88 – Džejms 9, 45+2, Ljorente 63)

Četvrtak

20:45 Liverpul – Lester

20:45 Vulvs – Arsenal

Utorak

Njukasl – Everton 3:1 (1:1)

(Holgejt ag 37, Frejzer 56, Tripije 80 – Lašel ag 36)

Vest Hem – Votford 1:0 (0:0)

(Boven 68)

Barnli – Mančester junajted 1:1 (0:1)

(Rodrigez 48 – Pogba 18)

Ranije odigrano

Brajton – Čelsi 1:1 (0:1)

(Vebster 60 – Zijek 28)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.