Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

PROBLEM ZA PSŽ Galtije ne može da sedi na klupi, jednu stvar nije uradio

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Kristof Galtije i prvi čovek "Svetaca" Al Kelaifi (Foto: PSŽ)

Fudbaleri Pari Sen Žermena počinju novu sezonu u subotu na gostovanju Klermonu (21.00), ali postoji šansa da “Svece” na tom meču ne vodi Kristof Galtije.


ARGENTINA: Od 18 igraju Arsenal Sarandi – Atletiko Tukuman, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.70. 


Problem leži u licenci francuskog stručnjaka, koja nije obnovljena. Pravila u Francuskoj nalažu da svaki trener mora na tri godine da obnovi licencu, tako što će polagati test.

Galtije to nije učinio, trenutno dakle nema licencu, pa Fudbalski savez Francuske još uvek nije verifikovao njegov ugovor sa PSŽ-om.

Prva prilika kada bi Galtije mogao da obnovi licencu je pauza za reprezentativne obaveze, a do tada bi tim mogao da vodi samo ukoliko dobije specijalno odobrenje.

PROČITAJTE JOŠ:

NIJE NA PRODAJU Čelsi ponudio 83.000.000 evra za defanzivca, ali ostao praznih šaka

MIĆOVIĆ: Zaboravili smo Tvente, za nas je Superliga prioritet

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.