Budimo u kontaktu

NEMAČKA

PROMOCIJA U SREDU Pojavila se prva Maneova fotka u dresu Bajerna

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Sadio Mane u utorak je prošao lekarske preglede u Minhenu, a zatim potpisao ugovor (Foto: Beta/AP)

Senegalski napadač Sadio Mane odradio je prvi deo lekarskih pregleda u utorak prepodne, a nedugo zatium pojavila se i njegova prva  fotografija u dresu novog kluba!


SP U VATERPOLU: Kvota naše kladionice na pobedu Mađarske protiv Crne Gore s bar četiri gola razlike je 2.00. Meč počinje u 21:00.


Naime, navijači su doskorašnjeg fudbalera Liverpula “presreli” nakon izlaska iz jedne klinike i morao je da potpisuje autograme. Zatim je otišao na ručak, pa na drugu rundu pregleda i zvaničan potpis ugovora.

Mane bi trebalo da potpiše trogodišnju ugovor sa Bavarcima koji će Liverpulu platiti 32 miliona evra i određene bonuse zbog kojih bi transfer mogao da “naraste” do 41 miliona.

Inače, zvanična promocija Manea je zakazana za sredu na “Alijanc Areni.”

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZU DOGOVORA Srbin se seli u Portugaliju!

PRELIMINARNA RUNDA LŠ Šampion Andore Inter Eskaldes prvi finalista

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.