Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRVI PORAZ RADNIČKOG Slovaci kaznili promašaje Nišlija

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri niškog Radničkog pred meč sa Ružemberokom (Foto: FK Radnički Niš)

Fudbaleri Radničkog poraženi su od slovačkog Ružemberoka rezultatom 2:1, u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku. Nišlije su imale dobru proveru protiv trećeplasiranog tima slovačke lige i šampiona te zemlje iz 2006. godine. Šef stručnog štaba Radoslav Batak isprobao je nekoliko varijanti, imao je Radnički svoje prilike tokom ovog meča, ali na kraju su Slovaci zabeležili trijumf.


Engleska 2: Na meču VBA – Preston, naša kladionica nudi kvotu 2.50 za igru 1-1.


Prvo poluvreme završeno je bez golova, a Ružemberok je poveo u 56. minutu preko Bobčeka. Na 2:0 povisio je Domonkos u 80. minutu. Radnički je svoj pogodak postigao u 83. minutu, a strelac je bio ukrajinski napadač Pavlov, posle odličnog prodora i asistencije Tomića.

Radnički je susret počeo u sastavu: Dujmović, Aksentijević, Ćirković, Savić, Jamkam, Pejović, Kovačević, Arsić, Mitrović, Mićibući, Kasalica. U drugom poluvremenu su igrali: Stevanović, Bjeličić, Pavlov, Mesarović, Ilić, Tomić, Spasić, Jovičić, Adamović i Bogdanović.

Podsećamo da su izabranici Radoslava Bataka prvi kontrolni meč u Turskoj odigrali u nedelju, kada su remizirali sa poljskim Pjast Glivicama rezultatom 1:1. Niški tim će odigrati još četiri meča u Turskoj. Sa bugarskim Spartakom iz Varne 29. januara, ruskim Himkijem 1. februara i ruskim Torpedom iz Moskve 4. februara. Generalna proba će biti 5. februara protiv kazahstanskog Kairata, učesnika grupne faze ovosezonske UEFA Lige Konferencija.

TESTOVI KOD STANKOVIĆA Zvezda hoće da nastavi sa prodajom talenata u Evropu, čeka se “naslednik” Lazetića

NE ZNAJU ZA RED Publika u Melburnu izviždala Medvedeva kada je pomenuo Đokovića (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.