Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

REGIONALNA VATERPOLO LIGA Kragujevčani potopili crno-bele

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trostruki strelac za Radnički Nemanja Stanojević šutira na gol Partizana (Foto: VK Radnički)

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca pobedili su u nedelju na svom terenu ekipu Partizana sa 17:11, u meču drugog kola prvog turnira Regionalne lige.


BRAZIL: U ponedeljak od 23:30 igraju Atletiko – Palmeiras, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.68. 


Radnički je do pobede predvodio Marko Radulović sa četiri gola, a pratio ga je Nemanja Stanojević sa tri, dok su Filip Janković, Luka Pljevančić i Josip Vrlić postigli po dva.

Kod Partizana su se izdvojili Luka Gladović i Petar Smiljević sa po tri postignuta gola.

Radnički je na startu Regionalne lige zabeležio dve pobede, dok je Partizan upisao dva poraza. Ovi rivali sastaće se ponovo u utorak, od 20.00, na kragujevačkom bazenu, ovoga puta u okviru prvog kola Super lige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

LA LIGA Barselona nije dala Realu da pobegne (VIDEO)

SERIJA A Dibala doneo pobedu Romi u Rimu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.