Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

REMI PO MERI REALA Gradski rival sapleo Barselonu! VAR poništio crveni karton igraču Espanjola! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Hoselu sa saigračima proslavlja izjednačujući gol sa bele tačke (Foto: FK Espanjol)

Vatreni gradski derbi na stadinu Kamp Noou završen je remijem. Barselona i Espanjol odigrali su 1:1, a ovaj rezultat posebno prija Real Madridu, koji je ponovo sustigao velikog rivala na deobi prvog mesta. Viđena su dva gola, penal, kao i tri crvena kartona od kojih je jedan poništen na intervenciju VAR sobe!


NBA: Od 1 sat iza ponoći igraju San Antonio – Dalas, a u kladionici MaxBet je kvota na igru H2 1.90.


Barselona je povela već u 7. minutu. Kristensen je dobro izveo korner, a pred golom Espanjola najbolje je skočio Alonso i poslao loptu u mrežu Espanjola. Do odlaska na odmor prednost Barse mogli su da dupliraju ponovo Alonso i Rafinja.

Nastavak je done veća uzbuđenja i to pogotovo u finišu. Prethodno je Levandovski imao šansu u 55. minutu, a onda kreće drama. U 73. minutu dsuđen je penal za Espanjol iz kojeg Hoselu donosi izjednačenje, a bi koji minut kasnije Barsa ostala sa desetoricom pošto je zbog drugog žutog kartona teren morao da napusti Alba. Delovalo je da je to velika šansa za Espanjol, ali za svega dva minuta brojčanu prednost na terenu imala je Barsa! Prvo je u 81. minutu direktan crveni karton dobio Vinisius Souza, a minut kasnije drugi žuti kabrera, pa je Espanjol stao sa devetoricom na terenu!

Ali za kratko, jer se oglasila posle nekoliko minuta VAR soba i posle odgledanog snimka, Kabreri je poništen crveni karton i on se vratio u igru!

Imali su do kraja meča Kristensen i Levandovski dva puta šanse da Barsi donesu pobedu, ali je Espanjol odoleo, pa je posle 15. kola La Lige Barselona ponovo bodovno izjednačena sa Realom na prvoj poziciji!

Pre utakmice, fudbaleri dve ekipe odali su počast nedavno preminulom kralju fudbala Peleu.

LA LIGA, 15. kolo

Subota

Barselona – Espanjol 1:1 (1:0)

(Alonso 7, Alba ck 78 – Hoselu pen 73, Vinisius Souza ck 81, Kabrera ck 82)

16.15 R. Sosijedad – Osasuna

16.15 Viljareal – Valensija

Petak

Hetafe – Majorka 2:0 (0:0)

(Majoral 51, 78)

Kadiz – Almerija 1:1 (0:1)

(Perez 83 – Melero 40)

Selta Vigo – Sevilja 1:1 (1:0)

(Veiga 33 – Salas 54, ck. Karmona 86)

Valjadolid – Real Madrid 0:2 (0:0)

(ck. Leon 82 – Benzema 83. penal, 89)

Četvrtak

Đirona – Rajo Valjekano 2:2 (1:1)

(Kasteljanos 34. penal, Saiz 75. penal – Kameljo 2, Palazon 62)

Betis – Atletik Bilbao 0:0

(ck. Luiz Felipe Betis 90+6)

Atletiko Madrid – Elče 2:0 (0:0)

(Žoao Feliks 56, Morata 74, ck Ermoso 53 – ck Verdu 45+1, ck. Kina 90)

 


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.