Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

RUKOMET Bregar objavio širi spisak za baraž sa Turkinjama

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar (Foto: Starsport)

Bliži se baraž za Svetsko prvenstvo za rukometašice koje će biti odigrano krajem 2023. godine, a u kojem će reprezentacija Srbije odigrati dvomeč sa selekcijom Turske.


EVROLIGA Partizan u petak (20.00) dočekuje Olimpijakos, a u MaxBetu kvota na pobedu crno-belih je 1.85.


Selektor Srbije Uroš Bregar saopštio je širi spisak igračica za ove mečeve. A koliko su ove utakmice važne govori to što su Kristina Liščević, Jelena Lavko i Jovana Stoiljković pristale da pomognu. Oporavljenji bekovi Jovana Kovačević i Anđela Janjušević biće takođe od velikog značaja za ovaj tim.

Uroš Bregar opredelio se za sledeći sastav iz kog će u narednim danima izabrati finalni roster za poslednji stepenik kvalifikacija:

Golmani: Kristina Graovac, Jovana Risović, Marija Simić, Jovana Vasiljković, Pivoti: Katarina Bojčić, Vladana Mitrović, Tamara Kojić, Marija Jovanović, Jovana Milojević, Bekovi: Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Tamara Radojević, Aleksandra Vukajlović, Anđela Janjušević, Jovana Kovačević, Katarina Stošić, Dunja Tabak, Teodora Veličković, Jelena Knežević, Ana Petrović, Una Obrenović, Teodora Majkić, Aleksandra Vasić, Marija Agbaba, Sara Garović, Milica Ignjatović, Krila: Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Zoe Petrović, Isidora Bogunović, Ana Kojić, Nataša Lovrić, Dunja Radević, Anja Vujnović

Okupljanje najboljih srpskih rukometašica zakazano je za nedelju, 2. april, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, prvi meč u Turskoj igra se 7. aprila, a revanš u Srbiji zakazan je za 12. april.

PROČITAJTE JOŠ:

KEVIN PANTER Čast je kada te kao stranca ovakav klub i ovakvi navijači prihvate kao kapitena (VIDEO)

TOTENHEM Igrači žele da Konte ode što pre, dugačka lista kandidata za naslednika

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.