Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

SANIČANIN ZNA RECEPT Treba da uradimo dve stvari i rešićemo problem protiv Slovačkog

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Grobari i dalje pamte gol Saničanina u meču sa Santa Klarom (Foto: Starsport)

Ulog je evropsko proleće, a da bi tamo stigao Partizan mora da bude dovoljno i mudar i pažljiv. Pre svega u odbrani da mu se ne bi ponovile greške iz bliske prošlosti, a tu svakako mislimo na meč prvog kola protiv Slovačkog.


LIGA ŠAMPIONA Od 21 čas Milan dočekuje Salcburg. Kvota na igru GG u kladionici MaxBet je 1.83.


Tada je Partizan primio tri gola, a dva mu je dao levi bek rivala. Zato je jedna od misija crno-belih pred poslednje kolo grupne faze Lige konferencije da zaustave Jana Kalabišku.

Česi forsiraju takav stil da im napadači nisu opasni bez lopti levog beka, ali ni defanzivac ne dolazi do izražaja ako nema pomoć centarforova. Ako zatvorimo beka i špiceve rešićemo problem. Moramo da budemo maksimalno fokusirani – opominje štoper crno-belih, Siniša Saničanin.

Defanzivac crno-belih bi, ako dobije šansu, mogao visinom da spreči centaršuteve gostiju.

Biće teška utakmica, nadam se pobedi. Čuo sam da će biti dosta mališana na tribinama, nadam se da će nas pogurati ka slavlju. Igraćemo pod dozom pritiska, ali smo na to navikli. Svaka nam je utakmica takva. Znamo da je Slovačko čvrst i kompaktan sastav, ali sam uveren da ćemo ostvariti cilj – dodao je Saničanin.

Njegovo prisustvo na konferenciji za medije pred ovaj duel možda navodi na zaključak da trener crno-belih Gordan Petrić razmišlja da opet aktivira opciju sa trojicom štopera.

Ne ne, ne… Nemoguće je da svi igraju, pokušavam da posložim tim tako da svi imaju minutažu. Videćemo da li ćemo krenuti sa petoricom u odbrani. Drugi dan je posle utakmice uvek problematičan, ali Sane je deo tima i maksimalno ispunjava sve obaveze, nemam nijedan problem sa njim – dodao je trener Petrić.

PROČITAJTE JOŠ:

Petrić: Nema kalkulacija! Imam malu tremu zbog toga što ćemo da igramo pred 18.000 dece…

FIFA OBJAVILA ZVANIČNU UVODNU PESMU ZA MUNDIJAL Spremite se da vidite sve… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.