Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

SAOPŠTENJE APR Sve rađeno po Statutu JSD Partizan, Mijailović je novi predsednik!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Ostoja Mijailović, prvi čovek KK Partizan (Foto: Starsport)

Dve struje unutar JSD Partizan i dalje nastavljaju borbu. Posle saopštenja koje je medijima u utorak dostavljeno iz tabora onih koji su uz Milorada Vučelića, a u kojem je iskazano uverenje da će odluka zavedena na stranicama Agencije za privredne registre (APR) biti poništena i da će ime Ostoje Mijailovića kao predstavnika JSD Partizan biti izbrisano, stiglo je još jedno saopštenje.


LIGA EVROPE: U četvrtak od 18:45 igraju Midtjiland – Lacio, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 3.65. 


Ali, ovog puta iz APR. Naime, Agencija za privredne registre saopštila je u sredu da je Ostoja Mijailović novi predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan!

U saopštenju se navodi da APR obaveštava javnost da je registrator nadležan za vođenje Registra udruženja, društava i saveza u oblasti sporta, u postupku registracije, utvrdio ispunjenost uslova propisanih zakonom i u registar upisao traženu promenu.

Trinaestog septembra ove godine je doneto rešenje registratora, na osnovu koga je izvršena promena podatka u JSD Partizan i u Registar upisan Ostoja Mijailović za zastupnika društva. Promena zastupnika izvršena je na osnovu dostavljenog zapisnika sa vanredne sednice Skupštine društva održane 12. septembra, odluke skupštine o razrešenju generalnog sekretara i odluke Upravnog odbora društva od 13. septembra ove godine o imenovanju Ostoje Mijailovića kao lica za zastupanje društva, donete na osnovu važećeg Statuta društva – saopštio je u sredu APR.

Prema tome, saga o izborima za predsednika JSD Partizan se nastavlja i kako stvari stoje potrajaće. A, zanimljivo je da se Ostoja Mijailović nije oglašavao od ponedeljka uveče, odnosno od trenutka kada je pred kamerama proglasio pobedu na izborima za prvog čoveka JSD Partizan.

PROČITAJTE JOŠ:

PROBLEM ZA BAJERN Ernandez nekoliko nedelja van terena

Doskorašnji fudbaler Partizana pojačao klub iz Prve lige Srbije

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.