Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

SELEKTOR LITVANIJE JANKAUSKAS Loš tajming za meč sa favoritom

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Selektor fudbalske reprezentacije Litvanije Edgaras Jankauskas (Foto: Printskrin/Jutjub Lietuvos Futbolas)

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak startuje u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. “Orlovi” će ugostiti Litvaniju u okviru prvog kola.


Na meču Bosna i Hercegovina – Island, naša kladionica nudi kvotu 2.12 za igru ug 3+.


Selektor Litvanije Edgaras Jankauskas pred dolazak u Beograd istakao je da ovo možda nije idealno vreme da igraju protiv, kako kaže, prvog favorita grupe.

Protivnik je veoma jak, ali pre ili kasnije ćemo ipak morati da igramo sa njima. Ovo možda nije najbolje vreme da se igra protiv favorita grupe. Naša sezona u A-ligi je tek počela i Srbi će imati više utakmica u nogama, jer skoro svi igraju u jakim evropskim ligama. Međutim, mi ne tražimo izgovore, imamo ciljeve i idemo da se borimo – rekao je Jankauskas.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVAMO Srpskom reprezentativcu aktivirana klauzula, ima ugovor do juna 2026.

BARSA U PROBLEMU Evropska kuća fudbala pokrenula istragu povodom “Slučaja Negreira”

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.