Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Salernitana posle devet meseci izašla iz opasne zone!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Salernitane beže iz opasne zone (Foto: Printskrin)

Konačno se dogodilo i ono što je sanjao čitav Salerno, a što je u januaru delovalo kao naučna fantastika. Salernitana je prvi put nakon nepunih devet meseci, tačnije od prvog kola Serije A i poraza od Bolonje (2:3), uspela da izađe iz opasne zone. Ekipe fantastičnog Davidea Nikole u tome je uspela zahvaljujući pobedi u zaostalom meču 20. kola nad Venecijom, koja može da pakuje kofere za povratak u Seriju B – 2:1 (1:0).


LIGA KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Rome protiv Lestera je 2.20. Meč počinje u 21:00.


Heroj slavlja domaće ekipe bio je fudbalski majstor Simone Verdi, koji je na teren ušao u 62. minutu, a pet minuta kasnije postavio konačan rezultat utakmice. O tome kakav je ovo uspeh ekipe sa Areki stadiona govori i činjenica da je Salernitana od dosadašnjih 35 kola, čak 19 provela na poslednjem mestu na tabeli.

Ekipa Davidea Nikole bila je pod ozbiljnim pritiskom, pa je posle meča došlo do prave ekspolozije emocija među domaćim igračima i publikom. Salernitana tri kola pre kraja ima bod više od Kaljarija, a upravo će za tri dana igrati možda i meč odluke sa ekipom sa Sardenja Arene, takođe na svom Areki stadionu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.