Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Udineze deklasirao Violu u Firenci i zakomplikovao joj evropski put

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Mari postiže prvi gol za Udineze u Firenci (Foto: Printskrin)

Fudbaleri Udinezea su u zaostaloj utakmici 20. kola Serije A, pobedili Fjorentinu u sred Firence rezultatom 4:0 i na taj način domaćinu pokvarili evropske planove. Sa druge strane, Udinezeu ova pobeda ne donosi u takmičarskom smislu baš ništa, a kako crno-beli iz Udina igraju kada su rasterećeni, osetili su na svojoj koži igrači Viole.


ITALIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Intera protiv Bolonje je 1.35. Meč počinje u 20:15.


Prvo poluvreme u Firenci obeležila su dva detalja, odnosno dva gola gostiju. To je bilo sve inzteresantno što je viđeno na stadionu “Artemio Franki”. Domaćin nije uputio ozbiljniji udarac ka golu Udinezea, koji je sa druge strane imao maltene stopostotan učinak u napadu.

Već u 12. minutu Mari završava jakim i preciznim udarcem lepu akciju, a u 36. minutu Dulofe povećava na 2:0 i to je bio rezultat sa kojim se otišlo na pauzu između dva poluvremena.

Nije Fjorentina ni u nastavku uspela da ozubiljno pripreti rivalu iz Udina. Nekoliko kornera bilo je sve što je Viola uspela da uradi u napadu. Sa druge strane Udineze je imao još dve solidne prilike, ali Dulofe u 52. i Udogi u 83. minutu nisu bili precizni. Ali zato jeste bio Valas u drugom minutu nadoknade, da bi se u šestom minutu zaustavnog vremena Udogi iskupio za promašaj i stavio tačku na dobru igru i zasluženu pobedu Udinezea.

SERIJA A, 20. kolo, zaostali mečevi

Sreda

Fjorentina – Udineze 0:4 (0:2)

(Mari 12, Dulofe 36, Valas 90+2, Udogi 90+6)

20:15 Atalanta – Torino

20:15 Bolonja – Inter

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.