Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLS Milovanović poslao Novopazarce u baraž! Domaći promašili penal, imali dve stative, poništen im gol…

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Čečarić, u duelu sa Jokićem iz Radnika, promašio penal za izjednačenje (Foto: Starsport)

Fudbaleri Novog Pazara neće imati priliku da se u poslednjem kolu dokopaju direktnog opstanka. Oni su pred svojim navbijačima poraženi od Radnika rezultatom 0:1, u utakmici koja je, zna se i zbog čega, bila pod posebnom lupom UEFA, pa će priliku da i dalje ostanu superligaši morati da potraže u baražu.


SERIJA A: Od 20:45 igraju Kaljari – Inter, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.40. 


U samo pet minuta je pao mrak na oči domaćinu koji je najpre u 15. minutu primio gol. Bio je to fantastičan pogodak Uroša Milovanovića koji je na sedam-osam metara prebacio loptu desnom nogom preko sebe, a onda iz voleja levom zatresao mrežu nemoćnog golmana Vujanca.

Već u 20. minutu je Novi Pazar imao priliku da izjednači rezultat. Štoper gostiju je napravio klizeći start, ali je tom prilikom igrao rukom u šesnaestercu, a Čečarić je sa bele tačke šutirao po sredini gola, što je osujetio Ostojić koji je nogama odbio loptu u polje.

To nije bila jedina šansa za Pazar na utakmici. Dobro su igrali domaći fudbaleri, stvarali šanse, ali ih i promašivali. Pogodili su stativu, a i kada su postigli gol u drugom poluvremenu, on je poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se našao Čečarić.

Nadoknada vremena donela je još jedno veliko uzbuđenje, pošto je Pazar imao veliku priliku, ali je stativa još jednom spasila goste.

SUPERLIGA SRBIJE, plej-aut, 6. kolo

Nedelja

Novi Pazar – Radnik 0:1 (0:1)

(Milovanović 15)

Subota

Kolubara – Proleter 1:0 (0:0)

(Đuranović 70)

Metalac – Mladost 0:3 (0:1)

(Jovanović 14, Mićević 48, Milošević 90+1)

Spartak – Radnički 1923 2:1 (1:1)

(Filipović 14, Nikolić 57. penal – Mirić 7)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.