Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLS PLEJ-AUT Kolubara pevajući iz Kragujevca, Radovanović i Stojanović za tri boda

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Strelac prvog gola za Kolubaru u Kragujevcu, Andrija Radovanović (Foto: Starsport)

Fudbaleri Kolubare ostvarili su pobedu na gostovanju u Kragujevcu, u okviru 2. kola Plej-ofa Superlige Srbije. Lahzarevčani su slavili protiv Radničkog 1923 rezultatom 2:1 i makar privremeno su zaseli na prvo mesto tabele plej-auta.


ŠPANIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Espanjola protiv Rajo Valjekana je 2.50. Meč u Barseloni počinje u 19:00.


U prvih 45 minuta navijači u Kragujevcu nisu videli nijedan gol. Pokušavali su izabranici Nenada Lalatovića da se nametnu, ali su se Lazarevčani mudro branili i bili opasni kada god se za to ukazala šansa.

U nastavku meča, u 51. minutu, Andrija Radovanović koristi šansu koja mu se ukazala i dovodi Kolubaru u vođstvo od 1:0. Zaigrali su tada domaći još agresivnije, pa je u 62. minutu ma semaforu bilo 1:1, a strelac je bio Trifunović, koji je nekoliko minuta ranije ušao u igru.

Ipak, radost i nada Kragujevčana da će da dođu do potpunog preokreta trajala je svega četiri minuta. U 66. minutu Stojanović se upisao u strelce i doneo, ispostavilo se tim golom, Kolubari tri velika boda na gostovanju kragujevačkom superligašu.

SUPERLIGA, plej-aut, 32. kolo

Sreda

Proleter – Radnik 0:0

Četvrtak

Radnički 1923 – Kolubara 1:2 (0:0)

(Trifunović 62 – Radovanović 51, Stojanović 66)

17:00 Metalac – Spartak

17:00 Novi Pazar – Mladost

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.