Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLS PLEJ-AUT Subotičani dobili Proleter i napravili ogroman korak ka opstanku!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Nemanja Nikolić postigao je dva gola za Subotičane u meču sa Proleterom (Foto: Starsport)

Subotički Spartak je na svom terenu bio ubedljiv protiv novosadskog Proletera i pobedio sa 3:1. Sa ova tri boda “plavi golubovi” su napravili ogroman korak ka opstanku, jer imaju šest bodova više od Kragujevčana koji su na mestu koje vodi u baraž, a do kraja su ostala još četiri kola.


LIGA KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Fejenorda protiv Marselja je 2.00. Meč počinje u 21:00.


Dobar start domaćih krunisao je Nemanja Nikolić već u šestom minutu meča, kada se odlično snašao pred protivničkim golom i postigao pogodak. Prednost je duplirana samo petnaesteak minuta kasnije. Igrao se 23. minut kada je Luka Bijelović zatresao mrežu gostiju za 2:0.

Delovalo je da će se tim rezultatom otići na pauzu, ali je sjajni Nikolić ponovo bio precizan u prvom minutu nadoknade prvog dela i praktično već rešio pitanje pobednika.

Uspeo je Proleter da malo ublaži poraz, s obzirom na to da je Veljko Ilić u 48. minutu smanjio na 3:1 i tako postao najmlađi igrač koji se ove sezone upisao u strelce u domaćem šampionatu. Talentovani vezista Proletera rođen je pre 16 i po godina.

U narednom kolu Spartak gostuje Radniku u Srudulici 2. maja, dok će Proleter istog dana ugostiti ekipu Metalca.

SUPERLIGA, Plej-aut, 33. kolo

Četvrtak

Radnik – Metalac 3:3 (1:1)

(Subotić 2, 63, Spasić 66 – Krajišnik 27, Stojić 57, Grbović 78)

Spartak – Proleter 3:1 (3:0)

(Nikolić 6, 45, Bijelović 23 – Ilić 48)

Utorak

Kolubara – Novi Pazar 1:3 (1:3)

(Filipović 43 – Dimić 1, Jokić 23, Ratković 26)

Mladost – Radnički 1923 0:0

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.