Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLS Voždovac lako odoleo, dupla “nula” pod Bagdalom

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Golman Voždovca Miloš Krunić ostao je nesavladan u Kruševcu (Foto: Starsport)

U poslednjoj utakmici 2. kola Superlige Srbije, Napredak i Voždovac su podelili plen pod Bagdalom. U veoma tvrdoj utakimici, mreže su mirovale pa je meč završen najnepopularnijim rezzultatom – 0:0-


DANSKA 1 Odenze u ponedeljak od 19.00 dočekuje Nordsjiland a kvota naše kladionice na “keca” je 2.20.


Ako je suditi po uvodu šampionata, igraće Napredak tvrde utakmice, ne dajući puno prostora protivniku da se razmahne. Očekivano, pod Bagdalom je domaćin igrao otvorenije nego u prvom kolu, ali biće potrebno još vremena, a verovatno i pojačanja, Dušanu Đorđeviću da napravi tim kadar da se ponovo nađe među osam najboljih.

Povratak Kerkeza u tim i nova formacija, sa trojicom igrača pozadi, donela je čvrstinu poslednjoj liniji. Voždovac se oslobodio i pretio tek u poslednjoj četvrtini susreta, ali bez ozbiljne prilike, a sve pre toga bili su pokušaji iz daljine ili prekida.

U prvom poluvremenu razigraniji Napredak, dobro je domaći tim u kombinovao na sredini terena, bekovi su često izlazili visoko, ali nije bilo ni dovoljno kreacije u poslednjoj trećini napada, ali ni mirnoće kod napadača. Najbliži golu bio je ponovo Bojan Čečarić koji je pogodio stativu.

U drugom delu igru, Napredak je bio tek bleda senka onog iz prvog, što je Voždovac počeo da koristi u završnici i sve ozbiljnije preti Kruševljanima. Mijailović je propustio najbolju priliku, iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora, kada je šutirao za malo pored gola.

Voždovac je, čini se, uradio ono što je hteo, ponovo ostao neporažen u Kruševcu, dok Napretku preostaje još sazrevanja da dođe do željene forme, a i time i rezultata.

SUPERLIGA SRBIJE, 2 kolo

Nedelja

Radnički 1923 – Mladost 1:0 (0:0)

(Ubiparip 82)

Napredak – Voždovac 0:0

Petak

Novi Pazar – Čukarički 1:2 (1:1)

(Danoski 42 – Ivanović 30, Badamosi 88)

Radnički Niš – Partizan 3:3 (1:1)

(Mlađović 2, Dimić 50, Jovanović 54 – Natho 13. penal, Urošević 71, Rikardo 90+7 penal)

Spartak Subotica – Radnik 2:0 (1:0)

(Bijelović 20, Srećković 49)

Subota

Crvena zvezda – Kolubara 5:0 (5:0)

(Katai 9, 25, Pavkov 16, 21, Kanga 45)

Mladost GAT – Vojvodina 0:4 (0:1)

(Milosavljević 42, Baraje 47, Nikolić 59, Simić 86)

TSC Bačka Topola – Javor 0:0

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.