Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ŠMEKERSKI Rud posle poraza uputio Novaku osam reči koje će dugo da odzvanjaju (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavlja da piše tenisku istoriju. On se plasirao u finale mastersa u Rimu, a to mu je bila 1000. pobeda u karijeri.


ATP ŽENEVA: U nedelju od 14 igraju Per – Rusuvori, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Rusuvorija 1.45. 


Taj niz može da se nastavi jer već u nedelju u finalu igra protiv Stefanosa Cicipasa. Polufinale protiv Kaspera Ruda rešeno je posle dva seta. Norvežanin je pokazao da ume da bude šmeker, jer je posle meča odao veliko priznanje našem teniseru.

Čestitam, drago mi je što sam delić istorije – poručio mu je Rud dok su se pozdravljali na mreži, a nema sumnje da će naš as ove reči dugo da pamti.

Inače, Đoković je tek peti teniser u istoriji ATP koji je došao do 1000 pobeda. Pre njega su to uradili Rodžer Federer, Rafael Nadal, Džimi Konors i Ivan Lendl.

PROČITAJTE JOŠ:

Alarm prekinuo Đokovićev meč u Rimu (VIDEO)

Tunišanka Žaber u finalu Rima

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.