Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SP ZA KLUBOVE Al Ahli zgromio Novozelanđane, na putu do Reala sada im stoji Sijetl! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Al Ahlija slave trijumf u meču sa Ouklendom (Foto: Beta/AP)

Fudbaleri egipatskog Al Ahlija plasirali su se u drugu rundu klupskog svetskog prvenstva koje se igra u Maroku, nakon ubedljive pobede nad ekipom Oukland Siti sa Novog Zelanda – 3:0.


TURSKA: U četvrtak od 15 igraju Konja – Istanbul, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.48.


Utakmica na stadionu u Tangeru završena je ubedljivim trijumfom Egipćana, a golove za Al Ahli su postigli Husein El Šahat u 45+2, Mohamed Šerif u 56. i Južnoafrikanac Persi Tau u 86. minutu.

Bio je to preliminarni meč nakon koga su Egipćani zakazali četvrtfinalni duel za 4. februar sa najboljom ekipom američke MLS lige Sijetl Sondersom i šampionom KONKAKAF Lige šampiona. Pobednik tog meča igraće 8. februara u polufinalu klupskog svetskog prvenstva protiv šampiona Evrope Real Madrida.

Drugi polufinalni par činiće najbolji tim Južne Amerike, a to je brazilski Flamengo i pobednik duela između šampiona Afrike Vidad Kazablanke iz Maroka i najboljeg tima Azije Al Hilala iz Saudijske Arabije. Vidad i Al Hilal igraju 4. februara, a polufinale je tri dana kasnije. Finale je 11. februara u Rabatu.

PROČITAJTE JOŠ:

SLEDI JOŠ POTPIS “Grobari” trljaju ruke, veliko pojačanje Partizana stiglo u Beograd! (FOTO)

LIGA 1 Marselj rutinski u Nantu, preokreti Remsa i Ažaksjoa! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.