Budimo u kontaktu

FIFA

SP ZA KLUBOVE Iznenađenje u Maroku, Al Hilal preko Flamenga do finala! Blistao Al Davsari (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Al Darsavi postiže gol iz penala u meču sa Flamengom (Foto: Beta/AP)

Veliko iznenađenje viđeno je u prvom polufinalnom meču Svteskog klupskog prvenstva. Al Hilal iz Saudijske Arabije eliminisao je brazilski Flamengo, posle pobede u Tangeru u Maroku – 3:2! Za titulu klupskog prvaka sveta Al Hilal će igrati sa boljim iz drugog polufinala u kojem se u sredu sastaju Al Ahli i Real Madrid.


ENGLESKA U sredu od 21 čas Mančester junajted dočekuje Lids. Četa Erika ten Haga je u sjajnoj formi, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.50.


Salem Al Davsari se proslavio na Mundijalu u Kataru, kad je Saudijska Arabija načinila senzaciju, savladavši kasnijeg prvaka sveta Argentinu upravo golom 31-godišnjeg Saudijca. Sada je Al Davsari srušio i brazilski Flamengo, sa dva pogotka, doduše oba iz penala. Još u četvrtom minutu je doveo u vođstvo Al Hilal.

Činilo se da će stvari doći na svoje kad je u 20. minutu Pedro izjednačio posle odličnog dodavanja Meteuzinja. Ipak, završnica prvog poluvremena imala je najgori mogući epilog po slavni Flamengo. U osmom minutu nadoknade Žerson je skrivio jedanaesterac, dobio je drugi žuti karton, a Al Davsari je još jednom bio precizan, za drugo vođstvo svog tima.

Sa igračem više, Al Hilal je uspešno priveo meč kraju, a vrata velikog finala otvorili su posle gola Argentinca Vieta u 70. minutu, na dodavanje Al Davsarija. U prvom minutu nadoknade nadu Brazilcima da mogu do produžetaka vratio je Pedro, ali Flamengo nije imao snage za izjednačenje.

SP ZA KLUBOVE, polufinale

Utorak

Flamengo – Al Hilal 2:3 (1:2)

(Pedro 20, 90+1 Gerson ck 45+8Al Davsari pen 4, pen 45+10, Vieto 70)

Sreda

20.00 Al Ahli – Real Madrid

PROČITAJTE JOŠ:

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Mustafa promovisan u novom dresu (FOTO+VIDEO)

DISCIPLINSKA KOMISIJA FSS “Kanarincima” skinuta suspenzija, dva kluba još bez zelenog svetla

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.