Budimo u kontaktu

FIFA

SP ZA KLUBOVE Real kaznio sve greške Egipćana i sa Al Hilalom će da se bori za svetski tron! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Valverde postiže drugi gol za Real (Foto: Beta/AP)

Fudbaleri Real Madrida imaće priliku da posle evropske prigrabe i svetsku titulu, pošto su u planetarnom klupskom polufinalu u Maroku savladali Al Ahli sa 4:1.


ITALIJA Milan u petak dočekuje Torino, a naša kladionica nudi kvotu 1.88 na trijumf “rosonera”.


Madriđani će za još jednu titulu igrati protiv Al Hilala koji je iznenadio Flamengo, pa će taj klub biti poslednja prepreka za novu dominaciju evropskih klubova.

Što se tiče samog meča, Al Ahli je više sebe zakopao u ovom susretu nego što je Real uspeo sebi da obezbedi lak prolaz. Prvom golu Vinisijusa je prethodila kardinalna greška, a kod drugog je odbrana bila zbunjena na odbitku što je iskoristio Valverde, dok su ona druga dva primljena u nadoknadi.

Umesto da Al Ahli ode sa zadovoljnom nulom na poluvreme, Metvali ne čisti jednu prilično laku loptu u 42. minutu, a to  koristi Vinisijus Žunior i lobom donosi prednost Realu.

To je prilično uticalo na Egipćane u drugom delu igre, pa je posle šuta u 46. minutu golman odbranio i poslao loptu direktno u noge Fedeu Valverdeu koji je prevario odbranu Al Ahlija i pogodio za 2:0.

Kada su svi pomislili da će biti to lak posao za madridskog velikana, Eduardo Kamavinga pravi penal u 64. minutu, pa sudija Kabrera pokazuje na belu tačku odakle Ali Malul smanjuje na 2:1.

Al Ahli je dobio još jedan život u 86. minutu kada je VAR ukazao na penal na drugoj strani, ali je šut Luke Modrića bio zaustavljen od strane El Šenavija koji se bacio u levu stranu i dao novu nadu. Sve je ipak bilo gotovo u 93. minutu kada je Rodrigo na asistenciju Sebaljosa postavio 3:1, ali stigao je i četvrti pogodak mladog Serhija Aribasa u osmom minutu nadoknade, parv sekundi pošto je kroči na teren.

SP ZA KLUBOVE, polufinale

Utorak

Flamengo – Al Hilal 2:3 (1:2)

(Pedro 20, 90+1 Gerson ck 45+8Al Davsari pen 4, pen 45+10, Vieto 70)

Sreda

Al Ahli – Real Madrid 1:4 (0:1)

(Malul pen 64 – Vinisijus Žunior 42, Valverde 46, Rodrigo 90+2, Aribas 90+8)

PROČITAJTE JOŠ:

KUP FRANCUSKE Lion imao 2:0, ali se kockao pa tek posle penal serije eliminisao Lil! (VIDEO)

Đoković postavljen za prvog nosioca u Indijan Velsu, ali još nije dobio dozvolu za ulazak u SAD

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.