Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

SPEKTAKULARAN RASPLET Benfika i PSŽ imaju isto bodova, istu gol-razliku, a evo zbog čega su Portugalci prvi

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Slavlje fudbalera Benfike u Haifi (Foto: FK Benfika)

Revija golova u Ligi šampiona. Da će biti tako nagovestilo je prvo poluvreme, a ni drugo nije razočaralo. Posle svega, dobili smo sve učesnike nokaut faze elitnog takmičenja, kao i one timove koji će svoje takmičenje nastaviti u Ligi Evrope sa trećeg mesta u grupi.


LIGA KONFERENCIJE Partizan u četvrtak od 21.00 dočekuje Slovačko, a naša kladionica daje kvotu 1.68 na trijumf crno-belih


U Grupi H samo nije bilo poznato ko će da bude prvi, a ko drugi, kao i da li će Juventus ili Makabi Haifa uspeti da se plasiraju u Ligu Evrope. Na kraju, rezultati su bili donekle i očekivani, pošto je PSŽ savladao Juventus (1:2) na gostovanju, dok je Benfika do vrha natrpala mrežu Izraelaca (1:6).

Na kraju smo imali i pravu dramu, pošto je gol-razlika zbog ubedljive pobede Benfike morala da odlučuje o prvom mestu u grupi. Na kraju se to i dogodilo, zbog spektakularnog pogotka Žoaa Marija iz 93. minuta utakmice. I onda smo došli u neobičnu situaciju. Isti broj bodova, ista gol-razlika (16:7), ništa nije moglo da razdvoji Parižane i Portugalce.

Na kraju su se brojali golovi u gostima, a Benfika ih je imala više nego tim iz glavnog grada Francuske. Portugalci su u gostima čak 9 puta zatresli mrežu, a Parižani 6 puta. A gol Marija u 93. minutu meča u Haifi izjednačio je dva kluba po ukupnoj gol-razlici. Zbog toga su oni prvi, a PSŽ će biti tim za izbegavanje iz drugog šešira. Prosto neverovatno!

PROČITAJTE JOŠ:

LAKNULO VLAHOVIĆU I KOSTIĆU Velikan preživeo! Benfika pregazila Makabi i pogurala Juventus u Ligu Evrope! (VIDEO)

GRUPA E Milan nokautirao Salcburg za osminu finala, Dinamo se oprostio od Evrope! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.