Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SRBI NA CENI Ivić se vraća na mesto uspeha, Krstajić ostaje u Izraelu

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Vladimir Ivić bio je šampion Izraela sa Makabijem iz Tel Aviva (Foto: FK Makabi TA)

Kako se može, istina još uvek nezvanično čuti, u najboljoj fudbalskoj ligi Izraela doći će do promena trenera u najvećim klubovima, a u glavnim ulogama su dvojica srpskih stručnjaka. Novi šampion Izraela je Makabi iz Haife, dok su donedavni dominantni klubovi Hapolel Bir Ševa i pogotovo Makabi iz Tel Aviva, odmah iza iznenađujućeg prvaka.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Liverpula protiv Sautemptona je 1.40. Meč počinje u 20:45.


Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić napustiće na kraju sezone Makabi, a na klupu kluba iz Tel Aviva vratiće se bivši fudbaler Partizana Vladimir Ivić. On je već bio trener Makabija (2018-2020), a potom je kratko radio u engleskom Votfordu. Pre toga vodio je grčki PAOK. Iviću će u Makabiju iz Tel Aviva opet biti pomoćnik Miloš Veselinović, bivši trener Voždovca.

Krstajić završio misiju u Makabiju iz Tel Aviva (Foto: FK Makabi TA)

Međutim, ni Krstajić neće napuštati Izrael, jer prelazi u Hapoel Bir Ševu. Tamo su procenili da bi bivši selektor Srbije mogao da bude dobro rešenje. Inače, u Izraelu Krstajić sa novinarima najčešće komunicira na nemačkom jeziku i stekao je dobru reputaciju za kratko vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

ARGENTINAC PRELOMIO Mesi kupuje klub u kojem će da nastavi karijeru! Partner mu je takođe legenda…

Kvartet – projekat Zvezde za sledeću sezonu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.