Budimo u kontaktu

ITALIJA

SRBIN NAPUŠTA VERONU Ilić ide, ali ne u Torino, već kod bivšeg trenera!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Ivan Ilić na ceni (Foto: Starsport)

Ivan Ilić je već duže vreme u žiži fudbalske javnosti. Vezsta Verone je aktuelan ove zime i njegov transfer se naveliko pominje. Dovođen je u vezu sa Torinom, ali  će otići u Francusku i potpisati ugovor sa ekipom Olimpika iz Marseja!


LA LIGA: Od 21 igraju Atletik Bilbao – Real Madrid, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.55.


Ovu vest je prvi preneo i Fabricio Romano, čuveni “transfer guru” i najpoznatiji fudbalski novinar na svetu, tako da, male su verovatnoće da se ovo zaista ne desi.

Cifra za koju Ilić prelazi kod hrvatskog  trenera Igora Tudora, koji je Ilića trenirao i u Veroni je 15.000.000 evra, a ugovor će glasiti do 2028. Međutim, takođe Romano pominje da postoji i verovatnoća da Ilić ostane u Italiji sve do kraja sezone, a da tek onda ode put Francuske.

Ilić je na sebe privukao dosta pažnje i tokom meča između Srbije i Norveške u Ligi nacija, gde je bio brilijantan, a o svojim kvalitetima govori i činjenica da je Verona za njegove usluge platila Mančester sitiju 7.500.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

U SJAJNOJ FORMI Petrušev otkrio razlog dobrih igara u Zvezdi! Evo šta je u pitanju (VIDEO)

Trener Čukaričkog Kerkez: Brinu me golovi koje primamo, da sam sudio isključio bih Tošića

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.