Budimo u kontaktu

ENGLESKA

BRAVO Mitar s dva gola odveo Fulam u Premijer ligu! Stigao do 40 golova, ostaje mu put u istoriju! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Mitrović postiže gol u meču sa Prestonom (Foto: FK Fulam/Tviter)

Sjajni srpski napadač Aleksandar Mitrović ne prestaje da teroriše golmane u Čempionšipu. Napadač londonskog Fulama nastavio je golgeterski niz, dva puta se upisao u strelce, a posle duela sa Prestonom ima i dodatni razlog za slavlje, jer je Fulam pobedom od 3:0 i matematički obezbedio plasman u Premijer ligu!


Kup Italije: Na meču Juventus – Fjorentina, naša kladionica nudi kvotu 4.80 za igru X-X.


On je na meču protiv Prestona postigao 39. a zatim i 40. gol u sezoni i tako popravio sopstveni rekord u ovom takmičenju. Mitrović je mrežu Prestona načeo u 13. minutu, a u 41. je povisio na 3:0, što je bio i konačan rezultat ovog meča!

Posebnu motivaciju u nastavku prvenstva imaće srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović. Najdominantniji napadač Čempionšipa je sa neverovatnih 40 golova na 40 mečeva već uveliko oborio rekord Tonija po broju pogodaka u jednoj sezoni, računajući period od 2004. kad je takmičenje dobilo to ime.

Ali to nije sve. Mitrogol juri još jedan fantastičan rekord Ima priliku da postane najefikasniji strelac drugog ranga engleskog fudbala još od Drugog svetskog rata. Potrebno je da nadmaši 42 gola Gaja Vitingema, koji je 1992/93. u dresu Portsmuta postavio rekord. Dakle, trebaju mu još samo tri gola!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.